Όροι επιστροφής

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της επιστροφής έως 15 ημέρες (15 ημέρες για γυαλιά οράσεως με βαθμούς και 10 για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα) από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων αιτιολογώντας την επιστροφή.

Βασική προϋπόθεση, το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτήν που παραδόθηκε (άριστη κατάσταση προϊόντος, εσωτερική συσκευασία, συνοδευτικά προϊόντα) και με όλα τα  έγγραφα που το συνόδευαν (έγγραφα πιστοποίησης, απόδειξη πληρωμής).

Η δυνατότητα επιστροφής αφορά όλα τα προϊόντα του καταστήματος (Γυαλιά Οράσεως, Γυαλιά Ηλίου, Φακοί Επαφής, Υγρά Φακών Επαφής, Αξεσουάρ, κ.α.)   

Διαδικασία  επιστροφής:

Γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα και τους ανασταλτικούς παράγοντες ,όσο αφορά τις διαδικτυακές αγορές , οπτικών ειδών, αποφασίσαμε και καταφέραμε να απλοποιήσουμε την, τόσο την διαδικασία επιστροφής όσο και την πιθανή επιστροφή  χρημάτων.

Χρόνοι: Γυαλιά οράσεως έως 15 ημέρες, όλα τα υπόλοιπα προϊόντα έως  10 ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους από εσάς.

Μας ενημερώνετε με του εξής τρόπους:

  1. τηλεφωνικά στο 28310-54540 ή μέσω email στο [email protected] ή στο info@seesmart.gr

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ  , ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΕΜΑΤΑ

  1. Συμπληρώνεται την φόρμα επιστροφής προϊόντος, που σας έχουμε αποστείλει
  2. Συσκευάζεται τι προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα που σας είχαμε αποστείλει  και στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε
  3. Αναμονή curier και αποστολή με χρέωση παραλήπτη (εάν πρόκειται για δικό μας λάθος). Εάν πρόκειται για δικό σας λάθος επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση προϊόντος, το νέο προϊόν που θα επιλέξετε θα σας παραδοθεί χωρίς χρέωση αν η τιμή του υπερβαίνει τα 30 ευρώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το κόστος επιβάρυνσης για εσάς θα είναι 5 ευρώ. 

ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. Λόγω δικού μας λάθους

Στην περίπτωση αυτήν ,αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά τα έξοδα των αποστολών(και την επιστροφή από εσάς και την νέα αποστολή από εμάς του σωστού προϊόντος).

 

Βέβαια ,βασική και αδιαπραγμάτευτη παράμετρος ,είναι το προϊόν, το οποίο και παραλάβατε ,όπου διαπιστώσατε ότι είναι λάθος ,θα πρέπει να είναι στην ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Μας ενημερώνετε στο 2831054540 ή στέλνοντας email στο sales@seesmart.gr και το  μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μετά την  εταιρεία curier ,όπου και με δικά μας έξοδα ,θα έρθει να σας παραδώσει το καινούργιο προϊόν και να παραλάβει το λάθος.

Βέβαια θα πρέπει να παραδώσετε και όλα τα λογιστικά παραστατικά που θα σας έχουμε αποστείλει.

 

 

2.Λόγω λάθος του πελάτη μας

 

 

Σ’ αυτήν την περίπτωση ,όπου και είναι πιο ιδιαίτερη ,την χωρίζουμε σε 2 κατηγορίες :

 

α) ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ και

 

β) ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

Α) ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ :ή τα ηλίου όπου βάζουμε βαθμούς μέσα και για τον λόγο ότι τα γυαλιά σας κατασκευάζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ,με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και με την επίβλεψη οπτικού και επειδή υπάρχει η παράμετρος ότι παραγγέλλονται και οι φακοί οράσεως ,σε περίπτωση που δεν σας βοηθούν και επειδή είναι φυσιολογικό να χρειαστείτε 5 επιπλέον ημέρες για  να τα συνηθίσετε ,θα πρέπει να μας ενημερώσετε ΑΜΕΣΩΣ είτε τηλεφωνικά ,είτε μέσω email για την πιθανότητα αυτή.

Σ ‘ αυτήν την περίπτωση ενημερώνεται και τον οφθαλμίατρο σας. Εάν  συνεχίζεται και μετά το πέρας των 5 ημερών επικοινωνούμε ξανά για να μας ενημερώσετε για την πορεία των γυαλιών σας ,όπου και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα και άμεση λύση για εσάς.

 

Β)ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:

 

Σ αυτήν την κατηγορία ,τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά .Εάν κάνατε κάποιο λάθος ή εάν θα θέλατε κάποιο άλλο προϊόν ,εάν είχατε λάβει το προϊόν χωρίς χρέωση (αγορές άνω των 30 ευρώ)δεν χρεώνεστε ούτε την παραλαβή του νέου σας προϊόν.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε πίσω το προϊόν

 

·         Στην περίπτωση ,όπου στην οποία και για κάποιο λόγο θα θέλατε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας για την αγορά:

 

 ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ:  Πρέπει να μας ενημερώσετε μέχρι και την επόμενη ημέρα της παραλαβής του εμπορεύματος. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν έως και 10 μέρες από την κοινοποίηση σας.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ(προσοχή)ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μ ‘ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ.

 

ΓΥΑΛΙΩΝ  ΟΡΑΣΕΩΣ: Σας αναφέρουμε παραπάνω τον τρόπο ,με την άμεση ενημέρωση μας ,από εσάς.

 

ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ,ΥΓΡΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΜΟDE,BΟΗΘΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ κ.α. : Μας ενημερώνετε για την πιθανότητα αυτήν, όπου βασική και αδιαπραγμάτευτη παράμετρος ,είναι το προϊόν, το οποίο και παραλάβατε ,όπου διαπιστώσατε ότι θα θέλατε να το αλλάξετε ,θα πρέπει να είναι στην ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΩΕΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Για να έχει κάποιος το δικαίωμα να κάνει αυτήν την αλλαγή ,θα πρέπει να μας ενημερώσει  έως και σε 10 ημερολογιακές μέρες, από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν με τους παρακάτω τρόπους:

Α)τηλεφωνικά στο 28310-54540

Β)μέσω email στο [email protected] 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Είναι η συμπλήρωση των στοιχείων σας στο ειδικό έντυπο επιστροφής που θα βρίσκεται στο δέμα σας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Το έντυπο αυτό θα το περιλάβετε μέσα στο προς επιστροφή δέμα.

            

Εάν έχετε κάνει πληρωμή μέσω

  • Μέσω ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφών
  • Μέσω ANTIKATAΒOΛΗΣ: θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφών
  • Μέσω ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: : θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφών
  • Μέσω PAYPAL: θα επιστραφούν με τι ίδιο σύστημα, στέλνοντάς μας τα στοιχεία σας

 

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε πίσω το προϊόν

 

Έπειτα το  μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε την courier.

 

Με εκτίμηση

Η ομάδα seesmart.gr

Κατεβάστε την φόρμα επιστροφής εδώ