Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 28310 54540 | Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των €80

Πολυεστιακά γυαλιά

Πολυεστιακά γυαλιά

 
Τα πολυεστιακά Γυαλιά οράσεως ενώ είναι ότι πιο εξελιγμένο προϊόν  μπορεί να προσφέρει ένας Οπτικός προς τον πελάτη του, δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που η εφαρμογής τους ,στα Γυαλιά του πελάτη σφάλουν με φυσικό επακόλουθο την αδύνατη η έστω δύσκολη  χρήση των γυαλιών .
Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε για τους λόγους τους οποίους ,πιθανός  ευθύνεται η αποτυχία σε ένα ζεύγος πολυεστιακων φακων.
Για την επιτυχία της κατασκευής των πολυεστιακων γυαλιών οράσεως  πρέπει να εξασφαλίσουμε την τέλεια και απόλυτη επιτυχία έξι  παραμέτρων ,οι οποίοι είναι :
• μια σωστή συνταγή απο τον οφθαλμίατρο σας
• μια σωστή επιλογή σκελετού οράσεως με ευθύνη του οπτικού σας
•μια σωστή επιλογή φακών ,με ευθύνη του οπτικούς σας
•ένα απόλυτο Σωστό ¨Κεντράρισμα ¨ των φακών ,με ευθύνη του οπτικού σας 
•μια σωστή προσαρμογή των φακών που θα επιλέξετε ,στον σκελετό που επιλέξατε ,με ευθύνη του οπτικού σας
•και τέλος την σωστή συνεργασίας σας για να ακολουθήσετε πίστα τις συμβουλές του οπτικού σας ,για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα .
Όπως σας αναφέραμε λοιπόν και όπως θα διαβάσατε ήδη ,την μεγαλύτερη ευθύνη λοιπόν την έχουμε εμείς οι οπτικοί, βέβαια με πολύ σημαντικό παράγοντα την συνταγή του οφθαλμίατρου .
Μην διστάσετε λοιπόν να συζητήσετε με τον οπτικό σας την πιθανότητα αυτήν, διότι ο πολυεστιακος φακός έχει κατασκευαστεί και εξελίσσεται με κύριο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όσων τα φορούν. βέβαια ίσως έχετε ακούσει κάποιους που εχουν άσχημη εμπειρία με τα πολυεστιακα Γυαλιά ,ότι ίσως βλέπουν με κλίση διάφορα αντικείμενα ή τον δρόμο ,δεν μπορούν να κατεβούν σκάλες γιατί τους ζαλίσει ,δεν μπορούν να δούμε καθαρά τηλεόραση η υπολογιστή κ.π.α
Για να συμβούν ένα η και περισσότερα από αυτά που αναφέραμε να είστε σίγουροι ότι ένα η και παραπάνω από τις έξι παραμέτρους έχουν σφάλει.

Χρειάζεσαι Βοήθεια; Εξυπηρέτηση Πελατών: Δευτέρα - Παρασκευή από 08:30 έως 14:30 & 17.30 - 21.00 , Τηλ: 28310 54540 Email: sales@seesmart.gr