1 + 1 Δώρο: Για λίγες μόνο ημέρες, με την αγορά ενός σκελετού οράσεως με φακούς,ΔΩΡΟ άλλο ένα ίδιας αξίας - Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 28310 54540

Ακυρώσεις, Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων χωρίς να είναι υποχρεωμένος να αιτιολογήσει την επιστροφή.

Βασικήπροϋπόθεση, το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτήν που παραδώθηκε (άριστη κατάσταση προϊόντος, εσωτερική συσκευασία, συνοδευτικά προϊόντα) και με όλα τα τα έγγραφα που το συνόδευαν (έγγραφα πιστοποίησης, απόδειξη πληρωμής).

Η δυνατότητα επιστροφής αφορά όλα τα προϊόντα του καταστήματτος (Γυαλιά Οράσεως, Γυαλιά Ηλίου, Φακοί Επαφής, Υγρά Φακών Επαφής, Αξεσουάρ, κ.α.) και για την έναρξη της διαδιακασίας της ειστροφής μας ενημερώνετε με του εξής τρόπους:

α) τηλεφωνικά στο 28310-54540

β) μέσω email στο sales@seesmart.gr

Σε συνέχεια της επικοινωνίας με εμάς, η ετταιρεία courier θα παραλάβει το προϊόν με δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατατάσταση προϊόντος, το νέο προϊόν που θα επιλέξετε θα σας παραδοθεί χώρις χρέωση αν η τιμή του υπερβαίνει τα 80 ευρώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το κόστος επιβάρυνσης για εσάς θα είναι 5 ευρώ.