Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 28310 54540 | Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των €80

Ακυρώσεις, Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

  • Στην περίπτωση ,όπου στην οποία και για κάποιο λόγο θα θέλατε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας για την αγορά ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ. Πρέπει να μας ενημερώσετε μέχρι και την επόμενη ημέρα της παραλαβής του εμπορεύματος. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν  έως και 10 μέρες από την κοινοποίηση σας.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ(προσοχή)ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μ ‘ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ ‘ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ!!!

  • Στην περίπτωση ,όπου στην οποία και για κάποιο λόγο θα θέλατε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας  για την αγορά ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ.

Σας αναφέρουμε παραπάνω τον τρόπο ,με την άμεση ενημέρωση  μας ,από εσάς.

Στην περίπτωση ,όπου στην οποία και για κάποιο λόγο θα θέλατε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας για την αγορά ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ,ΥΓΡΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ,ΜΟDE,BΟΗΘΗΜΑΤΑ,ΑΞΕΣΟΥΑΡ  Κ.Α .Στην περίπτωση αυτήν  μας ενημερώνετε για την πιθανότητα αυτήν  και Βέβαια ,βασική και αδιαπραγμάτευτη παράμετρος ,είναι το προϊόν, το οποίο και παραλάβατε ,όπου διαπιστώσατε ότι θα θέλατε να το αλλάξετε ,θα πρέπει να είναι στην  ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΩΕΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Για να έχει κάποιος το δικαίωμα να κάνει αυτήν την αλλαγή ,θα πρέπει να μας ενημερώσει 14 ημερολογιακές μέρες, από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν   με τους παρακάτω τρόπους:

Α)τηλεφωνικά στο 28310-54540

Β)μέσω email στο sales@seesmart.gr

  • To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μετά ,την qurier  ,όπου και με δικά μας έξοδα ,θα έρθει να σας παραδώσει το καινούργιο προϊόν  και να παραλάβει το παλιό, εάν είχατε λάβει το προϊόν χωρίς χρέωση (αγορές άνω των 40ευρώ) δεν χρεώνεστε ούτε την παραλαβή του νέου σας προϊόν. Σε διαφορετική περίπτωση όπου το προιον που σας ενδιαφέρει δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ θα επιβαρυνθείτε ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.

      Σε περίπτωση όπου το προιον που σας ενδιαφέρει δεν ξεπερνά τα 80 ευρώ, τα ελάχιστα μεταφορικά σας θα είναι 3,50 ευρώ.

 

Χρειάζεσαι Βοήθεια; Εξυπηρέτηση Πελατών: Δευτέρα - Παρασκευή από 09:00 έως 14:30 & 17.30 - 21.00 , Σάββατο 09:00 έως 14:30, Τηλ: 28310 54540 Email: sales@seesmart.gr